Medal of Honor: Operation Anaconda?A hírt a francia Jeuxvideo oldalán találtam, és arról szól, hogy az új Medal of Honor neve Operation Anaconda lesz. A történet a közelmúltban fog játszódni, és az alcím az Egyesült Államok hadseregének azonos nevű hadműveletére utal.

Ebben a hadműveletben az USA csapatai az afgán hadsereggel karöltve a Shahi-Kot-völgyben és az afganisztáni Arma-hegyekben támadták a tálibokat és az al-Kaida embereit, még 2002 márciusában.

Sajnos, mivel a hírt franciául írták, ezért egy fordítóprogram segítségét kellett igénybe vennem, de így néhol érdekes szövegek jöttek ki. Na de lépjünk túl ezen, a franciák szerint lesz kemény közelharc, mesterlövész-feladatok, és 60 átalakítható fegyverünk, plusz helyet kap egy úgy nevezett „drone támadás” is, amiről lövésem sincs mi lehet. (A drone magyarul drón...; hozzáteszem, a kép egy elég  szánalmas munka [fake], az Anakonda című zs-kategóriás mozi plakátjára van ráapplikálva a MoH logója, innentől kezdve mindenki azt gondol, amit akar... - ]{redenc)