Homok a gépezetben

Gurusok! A DVD ez alakalommal egy apró trükkel indul: nyissátok meg Exporerben vagy Total Commanderben és a system könyvtárban klikkeljetek rá a start html-re.
A hibáért elnézést kérünk, természetesen ezzel a módszerrel a böngésződből hibátlanul működik az egész DVD.

Fontos kiemelni, hogy a Clive Barker's Jericho külön lemezen érkezik, méghozzá teljes magyar felirattal. Ez persze azt jelenti, hogy a csütörtöki PC Guru két DVD-vel fog megjelenni, és a második korongunkon a sok hasznos és érdekes jóság mellett most tizennégy darab HD-minőségű videoteszt is helyet kapott. Ezek közül az egyik egy teljesen exkluzív Call of Duty videó, amiben sorra vesszük a széria összes epizódját, a CoD történetét és fejlődését.

De nem csak DVD-ben erős a mostani szám, a tartalomra sem lehet panasz, hiszen számos kiváló játék bemutatója és tesztje került a magazin hasábjaira.

A Guruban olyan nagy és régóta várt nevekkel találkozhattok, mint a Call of Duty: Modern Warfare 2, az Assassin's Creed 2, a Borderlands, a PES 2010, a Force Unleashed PC-s verziója, a Divinity második része, az Ego Draconis, a Saw moziadaptáció, a James Cameron-féle Avatar, vagy éppen a legújabb GTA IV kiegészítő, a The Ballad of Gay Tony, hogy a legújabb zenés játékokról, a Band Heróról és a DJ Heróról ne is beszéljünk. Összesen tehát huszonegy bemutató és teszt várja a játékra éhes olvasókat.

Assassin's Creed 2 JátékképekCall of Duty: Modern Warfare 2 JátékképekStar Wars: The Force Unleashed Játékképek

Guru Extra cikkeink között novemberben sorra vettük a legjobb és legdurvább játékmotorokat (Lóerős és Pixelgőz), utánajártunk a virtuális valóság és a játékok kapcsolatának (Álom és virtuális valóság), továbbá olvashattok egy élménybeszámolót Chris tollából arról, hogy ő és csapata miképp győzte le az egész világot a Londonban megrendezett, 24 órás Dragon Age: Vérvonalak versenyen.

Hardverfronton mindenképpen kiemeljük a nagy Windows 7 cikkünket, amelyben pontról-pontra végigmegyünk azon, miképp érdemes az új operációs rendszerre váltani. Ezen felül szokás szerint olvashattok a legújabb videokártyákról, teszteltük a Google Wave-et, és ismét elővettük a többmagos processzorokat.

A lapban előfizetési akció is található: ha egy évre megrendeled a magazinunkat, akkor a következő teljes játékok közül választhatsz: Need For Speed: Shift, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Dragon Age: Vérvonalak, Colin McRae Dirt 2!

Teljes játékunkhoz természetesen Chris ismét készített egy kedvcsináló videót, fogadjátok szeretettel:



Figyelem: hagyományos DVD-mellékletünk böngészős keretprogramja egy hiba folytán nem működik, de ez ne rettentsen el senkit, ha "manuálisan" nyitjátok meg a lemezt, mindent a szokott helyen találtok rajta, illetve, ha a system könyvtárból elindítjátok a start.html fájlt, akkor a keretprogram is elindul gond nélkül.