• Október 15-én debütál mozikban a Venom 2
  • A filmben Eddie Brock ellenfele egy másik szimbióta, Vérontó lesz
  • A visszajelzések szerint a folytatás tartalmasabb és dinamikusabb, mint az 1. rész
  • Elsősorban Woody Harrelson antagonistáját dicsérték

Elindult a visszaszámlálás: október 15-én kerül mozikba a Venom 2. – Vérontó. Néhány szerencsés rajongót viszont meghívtak egy premier előtti vetítésre. Ők teljes egészében láthatták a rendező által egy lényegre törő magyarázat kíséretében csak romantikus filmnek címkézett művet, amiben Eddie Brock és Venom maguknál erősebb és vérszomjasabb ellenféllel, a Woody Harrelson alakította Cletus Kassidy és Vérontó párosával kerülnek szembe. Az első visszajelzések alapján az új epizód, noha nem kapta meg a legszigorúbb, R-es korhatár-besorolást, bőven teljesítette a nézői elvárásokat.

mv5by2qwymnjmzktnwzkzi00nmu2ltk2ntitymi5n2rlmzdhy2e4xkeyxkfqcgdeqxvymtmwmdy3otk3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Kritika és spoiler egészen szeptember 30-ig nem jelenhet meg, a filmet röviden értékelő véleményeket viszont már közöltek. Többen az első résznél is izgalmasabbnak érezték a folytatást és elsősorban Woody Harrelson szerepét emelték ki.

Más a film ritmusát, dinamikáját és a nívós akciójeleneteket dicsérte. Illetve azt tanácsolta a jövőbeli nézőknek, hogy maradjanak a vége-főcím alatt is.

Végül a történet mélységeit, tartalmi erősségeit emelték ki. Persze az adrenalindús élmény mindenkit elkápráztatott.

Ti várjátok már a színészből rendezővé avanzsált Andy Serkis (A Gyűrűk Ura, A majmok bolygója) rendezésének bemutatóját?

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

A Moziverzumon kívül készül a Venom 2.