• Tim Burton a tizenéves Wednesday Addams-ről készít sorozatot a Netflixen
  • Főszerepben Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán és Christina Ricci
  • Június 6-án érkezik az első előzetes

Idén új produkcióval, egy Wednesday tinédzser éveire koncentráló sorozattal bővül az Addams Family univerzum. Egészen parádés stábot verbuvált a Netflix, akiknek a munkája talán feledteti az MGM sokat kritizált animációs filmjeit. Premierdátumot továbbra sem közölt a szolgáltató, viszont június 6-án, a Weeked Geek keretében láthatjuk az első képsorokat Tim Burton szériájából – erről az Addams család legizmosabb tagja, Izé tudósított minket az alábbi videóban.

A főhőst a Sikoly és az A 24 X-ének újdonsült tehetsége, Jenna Ortega alakítja, míg Morticia és Gomez szerepében Catherine Zeta-Jones és Luis Guzmán párosát láthatjuk. A cselekmény nagyja a Nevermore akadémián játszódik, ahol a címszereplő mentális képességeinek irányítását igyekszik elsajátítani, miközben a várost megrázó gyilkosság és egy szüleit foglyul ejtő rejtély nyomába ered.

netflix-wednesday-main-cast.jpg
(A kép forrása: Showbiz Cheat Sheet)

A mellékszereplők listája is elég impozáns: sajnos Thora Birch személyes okokból távozni kényszerült a stábból, helyére a Netflix szerződtette minden idők legikonikusabb Wednesday-ét, Christina Riccit, sőt a Trónok harca Tarth-i Brienne-jét alakító Gwendoline Christie is feltűnik a sorozatban. Ti várjátok már az első nyolc epizódot?