Izgalmas és sokszínű műsorral indítja a nyarat a Netflix. A szolgáltató magyar feliratos előzetesben gyűjtötte ígéretes júniusi premierjeit. Lássuk a krémek krémjét, vagyis a válogatott listát.

A kastély – királyság, hatalom és dicsőség – június 2.

A dán politikai thriller sorozatban a külügyminiszer karrierje veszélybe kerül, amikor a grönlandi olajjal kapcsolatos vita azzal fenyeget, hogy nemzetközi válsággá fajul.

Mindent egy lapra – június 8.

A lecsúszott kosárlabda edző utolsó szalmaszálként próbálja felépíteni aktuális csapatát. Amikor kivételes tehetségre bukkan, megcsillan a siker lehetősége. A hányattatott sorsú fiúból azonban csak rengeteg munka és nehézség árán faraghat ambiciózus profi játékost. Itt láthatjátok a film előzetesét.

A filmben Sandler mellett feltűnik Ben Foster (A préri uraiBörtönvonat Yumába) és Robert Duvall (A keresztapaApokalipszis most) is, míg a fiatal tehetséget az NBA-s Utah Jazz spanyol játékosa, Juancho Hernangómez alakítja, a producerek között pedig ott van LeBron James.

mv5bn2yzmmnhywyty2zhys00ode5ltg2ntytzmyzywewogyxmmmwxkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az első áldozat – június 10.

A tini Juliette és Calliope számára bonyolult a szerelem: egyikük vámpír, a másik vámpírvadász – és mindketten készen állnak rá, hogy elejtsék első áldozatukat.

Birmingham bandája 6. évad – június 10.

Mielőtt láthatnánk a széria történetét lezáró filmet, egy sorozat évad még képernyőre kerül idén. Az I. világháború utáni Angliában játszódó sorozat középpontjában a lóversenyek fogadásait bonyolító Shelby család, mindenek előtt a Cillian Murphy alakította Thomas Shelby áll. Utóbbi zsenialitásának köszönhetően hatalmuk egészen a londoni Parlamentig terjed. De vajon sikerül végre megszilárdítania hatalmukat Shelbyéknek? Az utolsó évad előzetesét itt láthatjátok.

peaky-blinders-season-5-1-1607600339.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Jennifer Lopez: Félidő – június 14.

Félidő (Halftime) J.Lo elszántságát és kitartását kívánja hangsúlyozni. Láthatjuk, hogyan vált saját maga ügynökévé karrierje során, illetve milyen fontos célok érdekében emelte fel hangját. „A latina, az anya, a művész” arcait bemutató film június 14-én debütál a szolgáltató kínálatában. Itt láthatjátok a magyar feliratos előzetest.

A pók feje – június 17.

A pók feje (Spiderhead) című disztópikus sci-fi főhősei két fogvatartott, akiken – beleegyezésükkel – rejtélyes kísérleteket végeznek. Ám egy nap megkérdőjelezik, hogy a börtön professzora valóban a világ jobbítására szolgáló tudatmódosító szerek hatását méri fel rajtuk.

George Saunders novellájából a Deadpool, a Zombieland, a Six Underground és a G.I. Joe: Megtorlás alkotópárosa, Paul Wernick és Rhett Reese írt forgatókönyvet, a rendezői székben pedig Joseph Kosinski (Top Gun: MaverickTron: Örökség) ül. Miles Teller és Jurnee Smollett alakítják a rabokat, míg a tudós „zseni” szerepében Chris Hemsworth látható. 

Itt láthatjátok a magyar feliratos előzetest.

mv5bzmm0m2vjyzktmdk5zi00yzc3ltk2m2etyzmwngyxzjvjngm3xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az Esernyő Akadémia 3. évad – június 22.

A Gerard Way képregényciklusát feldolgozó sorozat, amit gyakran hasonlítanak a Doom Patrolhoz és X-Menhez, hét különleges kapcsolatban álló személyt követ. Hőseink egyidőben születtek a terhesség jeleit korábban nem mutató anyáktól. A kivételes képességekkel bíró csemeték később szétszéledtek a világban és csak az őket a világ megmentésére felkészítő nevelőapjuk temetésén találkoztak újra. hogy aztán apokaliptikus veszélyektől óvják meg a bolygót.

A megemelt korhatár-besorolás és a thriller irányába tett műfaji fordulat a korábbiaknál feszültebb és brutálisabb tíz epizódot ígér. A folytatásban hőseink visszatérnek az Akadémiára, hogy összecsapjanak a Hargreeves testvérekkel, miközben egy misztikus erő kezdi pusztítani a várost. A főszereplőket továbbra is Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheenan, Aidan Gallagher és Justin H. Min alakítják, de feltűnik a következő tíz epizód során az Eufória Ash-ének megformálója, Javon 'Wanna' Walton is.

Itt láthatjátok a magyar feliratos előzetest.

umbrella-academy-season-3-release-date-and-trailer-fans-are-getting-impatient.png
(A kép forrása: High on Cinema)

A nagy pénzrablás: Korea – június 24.

Álex Pina heist gengsztertörténetének remake-jét láthatjuk. A szolgáltató leírása szerint a széria merész újragondolását láthatjuk majd egy határok nélküli országban. Az eredeti történet szerint egy bűnöző csapat túszokat ejt a Jegybankban, míg tudós vezetőjük a rendőrség lépéseit manipulálja. Itt láthatjátok a magyar feliratos előzetest.