• Június 14-én debütál a Jennifer Lopez életét bemutató Félidő a Netflixen
  • Láthatjuk hogyan vált énekesnőből ügynökké és nemes ügyek képviselőjévé

Jennifer Lopez kapcsán a többségnek megosztó zenei munkássága és jellegadó táncos kliptermése jut eszébe. A filmkedvelők azt is tudják, hogy bár nem játszott igazán korszakos produkcióban, rendre bizonyította színészi tehetségét – elsősorban A Wall Street pillangóit ajánljuk nektek. Életébe, múltjába és mindennapjaiba most a Netflix dokumentumfilmje révén nyerhettek betekintést.

fry-jenniferlopez.jpg
(A kép forrása: The New Yorker)

A Félidő (Halftime) J.Lo elszántságát és kitartását kívánja hangsúlyozni. Láthatjuk, hogyan vált saját maga ügynökévé karrierje során, illetve milyen fontos célok érdekében emelte fel hangját. „A latina, az anya, a művész” arcait bemutató film június 14-én debütál a szolgáltató kínálatában. Alább láthatjátok a magyar feliratos előzetest.

További zenészfilmek

Ha további zenész-zenekaros filmekre vágytok, mostanában alaposan el vagyunk eresztve hasonszőrű produkciókkal. A Bohém Rapszódia sikere után Elton JohnDavid BowieAretha FranklinBob DylanLionel RichieCéline DionJudy Garland és a Mötley Crüe is mozivászonra vagy képernyőre került. A Netflix dokumentumfilmmel tisztelgett Britney SpearsKanye West és The Notorius B.I.G. előtt, az Apple TV+ Billie Eilish életébe engedett betekintést, oknyomozó anyagot láthattunk Jackoról, illetve készül egy Prodigy doksi is.

Elég lassan haladnak a munkálatok, mindenesetre az utóbbi években bejelentettek már PrinceMichael JacksonRobbie WilliamsBob Marley és két Amy Winehouse biopic-et. Madonna saját magát rendezné, Daniel Radcliffe Weird Al Yankovic bőrébe bújik, érkezik továbbá egy Bee Gees mozi, a Sex Pistols pályáját Danny Boyle dolgozza fel, Scorsese a Grateful Dead legendás gitárosa, Jerry Garcia életét mutatja be, Baz Luhrmann Elvis-t varázsolja vászonra, a Foo Fighters pedig egy horrorfilmben tűnik fel hamarosan. Ti melyiket várjátok a legjobban?