• A Fall Guys volt a legjobban fogyó játék a Steamen az előző héten
  • Jelenleg a negyedik legnépszerűbb játék a CS:GO, a Dota 2 és a PUBG mögött

Az előző héten már olvashattatok arról, hogy minden előzetes várakozást felülmúl a Mediatonic ügyességi battle royale-játéka, a Fall Guys: Ultimate Knockout, amely egy nap leforgása alatt több mint 1.5 milliós játékosbázist épített ki, az óriási terhelést pedig a szerverek is nehezen bírták. Most pedig újabb számok bizonyítják a játék sikerét.

megnyerte-a-hetet-a-fall-guys-a-horizon-zero-dawn-sem-jelentett-szamara-kihivast.jpg

A Valve szokás szerint most is közzétette, hogy melyek voltak a legjobban teljesítő játékok a Steamen, a Top Sellers listán pedig a Fall Guys került az első helyre, megelőzve a szintén most megjelent Horizon Zero Dawn PC-verziót, míg a múlt heti első Grounded ezúttal kénytelen volt beérni a harmadik hellyel.

A játékosok száma is bizonyítja, hogy a Fall Guys hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a három esport-óriás, a CS:GO, a Dota 2 és a PUBG mögött a negyedik helyen található jelenleg a legmagasabb játékosszámú játékok listáján. De a Twitch-en is rengetegen kíváncsiak rá: ezen sorok írásakor a legnézettebb játék a streaming oldalon, csak a Just Chatting kategória előzi meg.

A kiadó Devolver Digital is örülhet, hiszen korábban egyetlen megjelenésük sem mozgatott meg egyszerre ennyi játékost a Steamen.