Megsirat az új Mass Effect 3 DLC
Ahogy mondod, Shepard...

Már készül a Mass Effect 3 sztorialapú új DLC-je, melyet a BioWare Edmonton irodájában vetnek papírra, méghozzá nem kevesebb mint nyolc író közreműködésével. Jos Hendriks tervező a hivatalos fórumon erősítette meg, hogy mindenki, akit csak mozgósítani tudtak, segít, hogy egy tartalmas csomagot és komor történetet kapjunk.

A zenét Sam Hulick jegyzi, aki Twitteren írta, hogy főleg zongorával dolgozik, és valószínűleg elsírjuk magunkat, olyan szép lesz a DLC melódiája. Visszatér továbbá Joker is, igaz, az nem derült ki, mennyire kap fontos szerepet -- a magunk részéről nem lennénk meglepve, ha az EDI-Joker szálat egy kicsit továbbfeszítené a BioWare, főleg most, hogy a játék fő konfliktusává az élőlények és a gépek viszonya vált.

Sajnos a DLC hivatalos bejelentése még várat magára, így sem címet, sem tartalmat nem tudunk. Sebaj, addig is itt a Leviathan és az Omega, na meg az Extended Cut, mely valamennyire elviselhetővé teszi a trilógia botrányos lezárást. Ti egyébként miféle kiegészítőnek örülnétek a legjobban?