• A Tudhattad volna a legnagyobb nézettségű nyitányt produkálta a Trónok harca 8. évadja óta
  • December 22-én érkezik a magyar szinkron
  • Ma folytatódik az HBO Go több sikersorozata is

Hétfőnként mindig izgalmas premierekkel bővül az HBO Go műsortára. Ma folytatódik az Oscar-díjas Steve McQueen sorozata, A kis fejsze, A spanyol hercegnő 2. évadja és az ősz legnagyobb szabású szériája, a Tudhattad volna. Utóbbi egyébként a Trónok harca 8. évadja óta nem tapasztalt nézettséget hozott: olyan produkciókat szárnyalt túl, mint például az Eufória, a WatchmenA farkas gyermekei vagy a Visszatérés Epipóba.

nicole-kidman-hugh-grant-the-undoing-759.jpg

Ma debütál a Nicole Kidman, Hugh Grant és Donald Sutherland főszereplésével készült minisorozat 5. része. A történet középpontjában egy áloméletet élő pár áll, akiknek a kapcsolata válságba kerül egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés nyomán. December 22-én érkezik a magyar szinkron. A nyitányról írt kritikánkat itt olvashatjátok.

Lássuk, milyen premierek érkeznek még ma a streamingszolgáltató kínálatába.

KIS FEJSZE (SMALL AXE) – 2. rész (minisorozat)

  • Műfaj: dráma / történelmi
  • Rendezte: Steve McQueen (Nyughatatlan özvegy12 év rabszolgaság)
  • Szereplők: John Boyega (Star Wars), Letitia Wright (Fekete Párduc)
  • Leírás: Az Oscar-díjas Steve McQueen sorozata hat önálló történet, melyek London nyugat-indiai közösségében játszódnak az 1960-as évek végétől az 1980-as évek közepéig, a középpontjukban néhány barát, illetve család áll. A cím egy jamaikai közmondás: ha te vagy a nagy fa, mi vagyunk a kis fejsze. McQueen szerint fontosak ezek a történetek. Szerette volna újra átélni és megvizsgálni az utakat, melyeket a szülei és a nyugat-indiaiak első generációja bejárt azért, hogy ő ma fekete britnek nevezhesse magát.

21150331-highres-small-axe.jpg

A SPANYOL HERCEGNŐ (THE SPANISH PRINCESS) – 2. évad 7. rész

  • Műfaj: dráma / történelmi
  • Szereplők: Charlotte Hope, Elliot Cowan, Ruairi O'Connor, Aaron Cobham, Harriet Walter
  • Leírás: A látványos sorozat Aragóniai Katalin életét idézi meg. Spanyolország gyönyörű, tizenéves hercegnőjét három éves korától arra nevelték, hogy VII. Henrik angol király legidősebb fiának, Artúrnak a felesége lesz. A 16 éves Katalin 1501-ben érkezik Angliába ragyogó udvarával, beleértve udvarhölgyét, Linát. Alig egy hónappal később Katalin és Artúr összeházasodnak, a lányból walesi hercegnő lesz, fél évvel később pedig özvegy, ami megkérdőjelezi királynői jövőjét.

mv5bnzm2mwiyzwutmdbkmy00m2qzlwfkogutodi1y2i3ntfjngy1xkeyxkfqcgdeqxvynjg2ntgwmdcv1.jpg

Itt láthatjátok a hétvégi premiereket.