• Az 1975-ben játszódó The Continental 3 epizódból áll majd
  • Láthatjuk, amint Winston Scott megszerzezte a filmekben központi helyszínné váló hotelt
  • Mel Gibson alakítja majd az egyik főszereplőt

Miközben Keanu Reeves – parádés stábja oldalán – Párizs lépcsőit tapossa a John Wick 4 forgatásán, The Continental címen készül egy 1975-ben játszódó spin-off is. A három tévéepizódból álló mű az anyaszéria központi helyszínéről, a bérgyilkosok találkozási pontjává vált hotelről kapta nevét. Főhőse Winston Scott, a szálloda tulajdonosa, akit a filmekben Ian McShane játszik, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a fiatal énjét ki alakítja majd.

Kiderült ugyanakkor, hogy Mel Gibson szerepel majd a produkcióban. Az 1976-1983 között futó The Sullivans című sorozattal ismertté vált, majd a Mad Maxben és a Halálos fegyverben kiteljesedő színész, aki néhány kultikus opuszt (pl. Passió, Apocalypto) rendezőként is jegyez, egy Cormac nevű férfit formál meg a történetben. Karakteréről többet még nem árultak el, talán a hotelt meghódító Scott csapatának egyik tagja vagy épp ellenlábasa.

A limitált sorozat (limitált sorozatnak nevezzük az évad végével lezáruló, de a miniszériákkal ellentétben akár folytatásra is igényt tartó produkciókat) munkálatait Chris Collins (Drót, John Wick 3) vezeti. Részt vesz a gyártásban a mozifilmeket jegyző Derek Kolstad-Chad Stahelski páros is, míg a rendezői székben Albert Hughes (Éli könyve) ül. Ti megnézitek majd a The Continentalt?

kepa20160521014.jpg
(A kép forrása: Híradó)