• A NetherRealm felújítja a Mortal Kombat X online rendszerét
  • A zártkörű bétatesztre január 19-től lehet jelentkezni
  • Kezdetben csak négy karakter lesz elérhető benne
  • Csak PS4-en és Xbox One-on megy a béta

A NetherRealm fejlesztői - hallgatva a Mortal Kombat X közössége által a Facebookon és Twitteren felvetett problémákra – átalakítja a verekedős játék online részlegét, hogy még jobb élmény legyen véresre verni az ellenfeleinket az interneten keresztül.

A gyorsabban reagáló, lagokat kiküszöbölő netkódnak hála a stúdió munkatársai azt ígérik, hogy a Mortal Kombat X olyan „sima, és szaggatásmentes” élményt nyújt majd online, mintha csak offline játszanánk, ám a kipofozott rendszer csatasorba állítása előtt még szükséges egy utolsó tesztelési fázis beiktatása. Éppen ezért holnaptól, vagyis január 19-től már lehet jelentkezni a felfrissített online szekció zárt bétatesztelésére azoknak, akik eddig legalább egy órát már eltöltöttek internetes verekedéssel, és regisztrálnak a próbakörben való részvételre a játék hivatalos oldalán (mely egyelőre még nem élő). A NetherRealm ugyanakkor jelezte, hogy nem minden felhasználó fér majd hozzá az új rendszerhez a teszt elején, de a későbbiek során folyamatosan szeretnék bővíteni a résztvevők körét.

Kezdetben csak négy válaszható karakter - Scorpion, Sub-Zero, Jacqui Briggs, és Johnny Cage - áll majd rendelkezésre, de a harcosok választékát szintén kiszélesítik idővel a fejlesztők. Hogy a teszt pontosan mikor kezdpődik és meddig tart, azt egyelőre még nem árulta el a NetherRealm, ahogyan azt sem, hogy a Bőrpofával és az Alien-filmek szörnyetegével érkező Kombat Pack 2 mikor válik elérhetővé.