• A Kombat Pack 2 négy új karakterrel bővíti a Mortal Kombat X felhozatalát
  • Leatherface, a Xenomorf, Bo' Rai Cho, és Triborg csatlakozik a küzdelemhez
  • A pakk Gorót, és négy új skin-csomagot is magába foglal
  • Mortal Kombat X tesz

Ahogyan az decemberben kiderült új karakterekkel bővül idén a Mortal Kombat X, a Kombat Pack 2-re keresztelt csomaghoz pedig igencsak illusztris társaság gyűlt össze: A texasi láncfűrészes mészárlás horrorikonja, Bőrpofa mellett az Alien-filmek Baraka képességeivel módosított szörnyetege, a Xenomorf, a széria régi kedvence, a részeges és illetlen karatemester, Bo' Rai Cho, valamint a három ismert harcos, Cyrax, Sektor, és Robot Smoke összegyúrásával életre kelő Triborg osztja majd a pofonokat.

A mai napon a stúdió Twitter-csatornáján tette közzé az első gameplay felvételeket is tartalmazó videót, aminek tanúsága szerint az új harcosok sem lesznek éppen visszafogottak, ha harcra kerül a sor.

A bunyós játékot kiadó Warner Bros. azt is elárulta, hogy a Kombat Pack 2 nem csupán az említett négy harcost rejti magában, ám a plusz tartalmakban között nem sok érdekesség akad, lévén döntő többségük arcpirító módon újrahasznosított elem. A pakk megvásárlásával ugyanis az előrendelői bónuszként osztogatott Gorót, az ingyenesen letölthető Kold War Scorpion skint, valamint a hónapok óta beszerezhető focimezeket magába foglaló Brazil Packet, és a hidegháborús tematikára felfűzött, szintén régóta elérhető Kold War Packet kapjuk. Egyetlen újdonságként az Apocalypse Pack jegyezhető fel, mely "világvége hangulatba" öltözteti Takedát, D'Voraht, és Erron Blacket.

Hogy a Kombat Pack 2 pontosan mikor érkezik (vélhetően heteken belül), és mennyiért vesztegeti a Warner Bros., azt még nem lehet tudni, de nem lepődnénk meg, ha Kombat Pack 1 mintájára 30 dollárt kérnének a csomagért.