• Itt a Far Cry Primal Day One Patch
  • Hibajavítások és optimalizációk
  • Új nehézségi szint is érkezett - Expert Mode
  • Az Expert Mode-ban Takkar gyengébb, az ellenségek pedig ügyesebbek

Konzolokra már kapható a Far Cry Primal, és aki most indítja el a játékot, az egy frissítéssel találja szemben magát, amit nem csak azért érdemes telepíteni, mert több ponton is javítja, illetve optimalizálja a játék működését, hanem azért is, mert egy új nehézségi szintet hozott.

Bemutatkozik az Expert Mode, a játék legkeményebb fokozata, amivel jóval nagyobb kihívás lesz a vadonban való túlélés. Ebben a módban a főszereplőnk életereje megfeleződik a Hard módban látottakhoz képest, továbbá kisebbet sebeznek a fegyverek és alacsonyabb a célzásrásegítés. Ennek tetejébe a mesterséges intelligencia egyharmad sebességgel gyorsabban lő, a mini térképen nem jelennek meg, csak ha bejelöljük őket és nehezebb elbújni előlük. Összefoglalva tehát: Takkar gyengébb, mindenki más pedig ügyesebb lesz körülötte. Sok szerencsét!

A patch részleteit ezen az oldalon olvashatjátok -- a PC-s verzióról nem szól a fáma, de minden valószínűség szerint eme tapasz tartalmait már a megjelenéskor magába foglalja a március elsején esedékes átirat. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!