Need for Speed SHIFT JátékképekTöbb nagy csalódást okozó Need for Speed-rész után idén a Slightly Mad Studios végre gatyába rázta a sorozatot, és elkészítették a SHIFT-et, ami abszolút megérdemelten kapott nagyon jó értékeléseket és hódította meg az eladási listákat, elvégre gyönyörű grafikával, jó -- bár néhol kissé hibás játékmenettel -- és észvesztő kocsikkal volt dolgunk. Egy probléma azonban így is van a játékkal: kevés játékmód áll a rendelkezésünkre, hamarosan azonban már ezt sem lehet ellenérvként felhozni, ugyanis december elején egy ingyenes DLC-ben lesz részünk, ami egy új multiplayer játékmódot hoz.

A Team Racing Pack névre keresztelt csomag Európában december elsején Xbox 360-ra és PC-re egy számos hibát kijavító patch társaságában, míg Playstation 3-ra december 3-án fog megjelenni (az észak-amerikaiaknak december 10-ig kell várniuk), a jóvoltából pedig csapatostul körözhetünk a versenypályákon, ráadásul öt legendás fenevadra (1967 Chevrolet Corvette Stingray 427, 1967 Shelby GT-500, 1969 Dodge Charger R/T, 1971 Dodge Challenger R/T, 1998 Toyota Supra Mark IV) is rátehetjük a kezünket.

Az új játékmód lényege, hogy az ötfős csapatunkat összehangolt munka révén győzelemre vezessük. Taktikáznunk kell, segíteni a másikat, és nem ritkán előre kell majd engedni a csapattársunkat a közös cél érdekében.