...hiszen ma az Xbox LIVE rendszeréről már le is lehet rángatni az Overwatch névre keresztelt pakkot. Ebben, hasonlóan „bátyjához”, először is kapunk két új missziót: a „Friendly Skies” célja, hogy kiiktassuk a PLA légelhárító fegyverzetét, és létrehozzunk egy védőpozíciót a kínaik ellentámadását kivédendő, míg a „Hostile Takeover” nevű megbízásban Armudan városát kell elfoglalnunk és megtartanunk, bármi áron.

Másodszor pedig, friss pálya helyett, két új multis mód mutatkozik be: a „Blindside” esetében a PLA katonáinak minél rövidebb idő alatt kell teljesíteniük a feladataikat, mialatt a tengerészgyalogosok saját pozíciójukat védik, míg a „Supremacy” egy igazi parázs összecsapás a két fél között, stratégiai pozíciókért.

Az Overwatch DLC 400 MS-pontért vásárolható meg az Xbox LIVE piacterén, a PS3-as verzió ára 4,99 dollár lesz, míg a PC-s játékosoknak ezúttal sem kell fizetniük érte (ahogyan az előző DLC-ért sem, melyet innen letölthettek). Utóbbi két platformra viszont a kiadó még nem közölt megjelenési dátumot, ám mellékelt egy kis kedvcsináló videót -- íme:




Halk megjegyzés: a kommentekben nem kérünk a fizetős/ingyenes különbség miatt a konzolosokon gúnyolódó megjegyzéseket. Köszönjük...