• Elindult a Ubisoft Store legújabb leárazása
  • Amely a Legendary Sale nevet kapta
  • És rengeteg játék szerezhető be kedvezményes áron
  • Egy kuponkódnak köszönhetően pedig még többet lehet spórolni

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki a Ubisoft címek esetén rendre megvárja a leárazásokat, hiszen a francia kiadó portékái általában hónapokon belül egy olló áldozataivá válnak. Jómagam például sosem fizettem 4000 forintnál többet Assassin's Creedért, de a Far Cry-szériával is ugyanígy vagyok, ahogy a The Division első két része is akkor került be a kosaramba, amikor 75%-ot lefaragtak az áraikból. Ezúttal a PC-s felhasználóknak szeretne kedveskedni a cég, tegnap indult ugyanis a Ubisoft Store Legendary Sales akciója, ami a nevéhez hűen valóban legendásan alacsony árakat kínál a felhasználóknak.

ubisoft-store-learazas-far-cry-assassins-creed-kedvezmeny.jpg

Természetesen ezúttal is a fent említett szériák kerültek a leginkább fókuszba, hiszen a gyökerekhez (valamennyire) visszatérő Assassin's Creed Mirage például 50% kedvezménnyel, tehát csupán 24,99 euróért (~ 9750 forint) lehet a miénk – a GG Deals szerint soha nem volt még ilyen olcsó Basim előzménysztorija. Ha valaki egy kis téli környezetre vágyik a nyári hőhullámok előtt, a mindössze 4,5 eurót (~ 1700 forint) kóstáló The Divisiont tudjuk ajánlani, a Massive Entertainment MMO-ja ugyanis a mai napig megállja a helyét, akár a látványról, akár a játékmenetről van szó. Sokat elmond a Skull and Bones "sikeréről", hogy alig néhány hónappal a megjelenés után máris 50%-kal olcsóbban bonthatunk vitorlát, az Avatar: Frontiers of Pandora, valamint a vártnál sokkal jobban sikerült Prince of Persia: The Lost Crown árából pedig 40%-ot sikerült lecsípni. Íme néhány csábító kedvezmény:

Az összesen 139 tételt (ebben természetesen az ilyen-olyan extrák is benne vannak) tartalmazó Legendary Sale egészen május 21-ig tart, 19,99 eurós költés felett pedig további 10 eurót spórolhatunk, amennyiben a pénztárnál bepötyögjük a LEGEND24 kuponkódot. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a lehetőség csak a normál játékok esetében érvényes, így előrendelés, Ubisoft+, Rocksmith+, valamint játékon belüli tartalmak által nem tudunk élni vele. Amennyiben szeretnétek ránézni a kínálatra, ERRE tessék!