• A 20th Century Studios feje elárulta, hogy még idén debütál az Avatar 2
  • James Cameron rendezése meg fogja döbbenteni a közönséget
  • A víz alatt rögzített jelenet- és werkofotókat itt láthatjátok
  • A 3. Poirot epizód más műfajú és hangvételű lesz, mint a korábbiak

Tegnap jelent meg a The Hollywood Reporter hasábjain egy Steve Asbell-lel készült interjú. A 20th Century Studios feje sok érdekességre kitért, köztük a stúdió közeljövőjét érintő témákra. Megerősítette, hogy még idén mozikba kerül az Avatar 2. Utóbbira egyébként nem egy népszerű film második epizódjaként, hanem egy hosszúra tervezett sorozat következő részeként tekint. Elmondása szerint James Cameron rendezése meg fogja döbbenteni a közönséget, ami talán nem is olyan meglepő kijelentés az előzetes információk tükrében: a hatalmas költségvetésből készülő opusz vadvízi jeleneteit a realisztikusság jegyében valóban víz alatt rögzítették.

steve-asbell-headshot-h-2022.jpg

A film eseményei tizennégy évvel az első rész cselekménye után játszódnak, amikor Neytiri és Jake már családot alapított. Sajátjaik mellé befogadnak egy ember gyereket is, a Spider néven becézett Miles Socorrot. Az egyik fő konfliktust a fiú és mostohatestvérei közti faji különbségek okozzák majd. Jake szeretettel bánik a gyerekkel, Neytiri viszont apjának gyilkosát látja minden emberben. „Olyanok ők, mint egy modern vegyes származású pár, akiknek a gyerekei valószínűleg úgy érzik, hogy nem tartoznak semelyik világhoz sem” – ecsetelte Jon Landau, a producer.

img31644-embed-2022.jpg
(A képek forrása: THR)

Asbell elmondása szerint napokon belül elkészülhet a Free Guy 2 forgatókönyve, illetve részben megerősítette Kenneth Branagh Christe-verse terveit. Miss Marple és Poirot közös nyomozásáról ugyan nem beszélt, viszont elárulta, hogy Micahel Green a Gyilkosság az Orient Expresszen és a Halál a Níluson után eltérő műfajú és hangvételű szkripttel készül a harmadik felvonásra: a háború utáni Velencében játszódik majd a történet, ami kevésbé ismert regényekből lesz összefűzve. A rendezői székben természetesen marad a belga nyomozót megformáló Branagh. Ti szívesen néznétek további Poirot filmeket?

  • Agatha Christie Nílus völgyében és a gízai piramisok lábánál forgolódó krimijében épp egy luxushajón tölti pihenőjét Poirot, amikor egy tragikus gyilkosság történik. Akárcsak az Orient Expressz kocsijaiban, a hajón is illusztris társaság verődik össze, számos gyanúsítottal a fedélzetenA filmről írt kritikánkat itt olvashatjátok.