A Blizzard alkalmazottai a napokban közzétettek egy arra utaló tweetet, hogy az Overwatch konzolos játékosai esetében valószínűleg fontolgatják a cross-platform játék megvalósítását.

Mivel már a bétában majdnem 10 millióan vettek részt, a teljes játék pedig naponta 7 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet, talán tényleg magasabb fokozatra lehetne kapcsolni az Overwatch hősei közt folyó csatákat. Így amikor egy Twitter-felhasználó rákérdezett, hogy tervezik-e valaha a platformok közti közös csaták implementálását, az Overwatch Twitter-oldala a következőket adta feleletként:

„Bár jelenleg nincs lehetőség a platformok közti játékra, mi szem előtt tartjuk a megvalósítás lehetőségét.”

Majd egy későbbi tweetben hozzátették, hogy a konzolos és PC-s játékosok összeengedését viszont semmiképp sem tervezik, ugyanis az egér-billentyűzetes, illetve a kontrolleres irányítás eltérései miatt komoly egyensúlybéli problémák merülnének fel.

Szóval, akik csak azért nem tudnak a barátaikkal együtt játszani, mert eltérő gyártó konzolját vásárolták meg, azok lehetséges, hogy a jövőben már együtt élvezhetik az Overwatch nyújtotta örömöket.

Ti melyik platformon nyúzzátok a Blizzard új játékat? Mennyire vagytok megelégedve az eddigi játékélménnyel?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!