Kérjük jelentkezz be!

Patrick Stewart szerepel a Doctor Strange 2 előzetesében

Sir Patrick Stewart több elutasító nyilatkozat után elismerte, hogy ő látható a Doctor Strange második részének új előzetesében.
  • A Patrick Stewart alakította X professzor látható a Doctor Strange 2 előzetesében
  • 2022. május 5-én debütál Sam Raimi rendezése
  • A főhős Wanda Maximoff oldalán indul a Multiverzumon átívelő kalandra

Tegnap óta magyarul is látható a Doctor Strange második részének előzetese, amiben feltűnik egy Patrick Stewart hangján megszólaló kopasz férfi sziluettje. Teljes biztossággal már csak azért sem állíthattuk korábban, hogy a nyolcvanegy éves színész látható a kedvcsinálóban, hiszen ő maga tagadta a produkcióban való részvételét. Ám ahogy az lenni szokott a nagy crossoverek esetében, egyszer lehull a maszk. Stewart sem húzta tovább az időt, a Jake’s Takes csatornán adott interjújában elismerte, amit eddig is sejtettünk.

Ravasz kérdéssel hozta elő a témát a riporter. Arra volt kíváncsi, hogy mi történne, ha Xavier professzor találkozna Doctor Strange figurájával. „X professzor rendkívül óvatos, körültekintő és valószínűleg kicsit bizonytalan lenne, mert potenciális veszélyt rejt az az ember” – fogalmazott Stewart. Később elárulta, hogy valóban szerepel a filmben. Állítása szerint eleinte nem ismerte meg a saját hangját, talán megfázhatott, amikor az előzetesben látható snittet felvették. Dicsérte a vágói megoldást, ami csupán hátulról mutatja őt. „Tetszett nekem” – nyugtázta a látottakat.

patrick-stewart-doctor-strange-2.jpg
(A kép forrása: The Direct)

Május 5-én kerül mozikba a Pókember: Nincs hazaút eseményei után játszódó film. Sam Raimi (Evil Dead – Gonosz halottPókember) rendezésében a címszereplő Wanda Maximoff és Wong segítségével igyekszik megmenteni a világot a Multiverzum veszélyeitől. A főhőst és a Skarlát Boszorkányt újfent Benedict Cumberbatch és Elizabeth Olsen alakítja, mellettük pedig Rachel McAdams (Szerelmünk lapjai), Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság) és Benedict Wong (Mentőexpedíció) alakítják a főbb karaktereket.

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készül a Venom 2 és a Morbius.

Támogass minket!