Bő nyolc éve jelent meg a Plants vs. Zombies, ennek örömére pedig az EA ingyen osztogatja a játék Game of the Year kiadását az Origin On The House programjának keretein belül. Ahhoz, hogy a tietek legyen ez a kicsit bizarr, kicsit fura de mindenképp egyedi és ötletes program, nem kell mást tennetek, mint felkeresni az Originen, és már adhatjátok is hozzá a könyvtáratokhoz. Azt sajnos, hogy pontosan meddig tart az akció, nem tudni.

Ha valaki esetleg nem hallott volna már a játékról, a Plants vs. Zombies egy kifejezetten fura és bizarr, de ugyanakkor nagyon ötletes játék, melyben az élőkertünkön átvágó zombihordát kell megállítanunk virágaink segítségével. A feladat még kezdetben elég egyszerű, de ahogy haladunk előre, úgy gyűlik meg majd a bajunk a különféle ellenségtípusokkal és egyéb nyalánkságokkal, melyek legyőzéséhez sokszor bizony már taktikázni is kell.

Érdemes továbbá azt is megjegyezni, hogy a Plants vs. Zombies nem az egyetlen ingyenes játék mostanában, az Ubisoft háza táján az Assassin’s Creed 4: Black Flag nem kerül semmibe.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!