• Bejelentésre került a novemberi PS Plus
  • Egy akció-RPG és egy túlélő horror került a kínálatba

A PS Plus előfizetők nem panaszkodhattak az elmúlt hónapokban, hiszen a Sony jobbnál-jobb címeket (The Last of Us Remastered, Detroit: Become Human, Darksiders 3 és így tovább) adott azoknak, akik igénybe veszik a japán cég szolgáltatását. A sor pedig nem törik meg, ugyanis novemberben ismét remek címeket kapunk.

Az egyik a Team Ninja 2017-es Souls-like játéka, a Nioh, amelynek bejelenése még eredetileg 2004-ben történt meg. Akkor a projekt még az Oni címet viselte, a játék pedig Akira Kuroszavava forgatókönyvén alapult, de végül nem lett belőle semmi. A Team Ninja azonban nem hagyta veszni az ötletet, és összekalapálta a nyugati szamuráj nagy japán kalandját, amely ugyan nem lett tökéletes, de egyébként kellemes pillanatokat adott azoknak, akik kipróbálták.

A másik pedig az Outlast 2, ami szintén egy 2017-ben megjelent cím, melyben egy őrült szektavezérrel kell bajszot akasztani. Ennek megfelelően ez egy túlélő horror, annak minden kötelező kellékével: gore, brutalitás, szenvedés. Sokkal felkavaróbb az élmény, mint az első epizód esetében, de ez szigorúan 18+-os besorolású játék, ezt vegyétek figyelembe.

A két játék jövő héten szerdán, november 5-én válik elérhetővé. Ahogy eddig, úgy most is olvashattok majd rövid ajánlót mindkét programról. Az előző havi címeket még pár napig kosárba tehetitek, érdemes „megvenni” mindkét játékot, nem fogtok csalódni egyikben sem.