Ebben a hónapban a Sony négy ingyenes játékkal örvendezteti meg a PS Plus tagokat. Az ARK: Survival Evolved, a Sonic Team Racing és a Ghostrunner mellett a 2020-ban megjelent és nagy sikert aratott Ghost of Tsushima többjátékos módja, a 2021-ben önálló játékká vált Legends-et kapják meg az előfizetők.

A kooperatív élményre kihegyezett programban négy karakterosztály közül választhatunk: szamuráj, vadász, ronin és orgyilkos. Ezek egyikének bőrébe bújva vághatunk neki egy barátunkkal vagy egy random játékossal a kooperatív sztori küldetéseknek, a négy játékost igénylő Túlélés és Rajtaütés misszióknak vagy a Rivals játékmódnak.

Ez utóbbiban a játékosok két kétfős csoportba rendeződve szállhatnak szembe az MI irányította hordákkal. A legyőzött ellenfelekből Magatamát szerezhetnek, ezt pedig a rivális csapat hátráltatására használhatják fel. Az a team győz, amelyik előbb teljesíti a Final Wave-et.

A Túlélésben a négy harcos egymás mellett küzdve védi Cusima különböző pontjait az ellenséges hordáktól. Itt a cél a bónuszfeladatok teljesítése és persze az, hogy minél tovább életben maradjon a csapat.

A Rajtaütés pedig egy epikus, háromrészes kaland, amely során Ijo birodalmában kell életben maradni. Ez szintén négyfős csapatot valamint szoros együttműködést és kommunikációt igényel, szóval a legjobb ismerősökkel és a legjobb felszereléssel nekivágni.

A PS4-re és PS5-re is elérhető (külön-külön kell beváltani a két verziót) Ghost of Tsushima: Legends tehát remek választás lehet azok számára, akiket vonz a japán mitológia, a szamurájok világa és a többjátékos kooperatív élmény. Fontos tudni, hogy ezt a játékot csak azok érhetik el, akiknek még nincs meg a Ghost of Tsushima: Director’s Cut, aminek alapból része a Legends. Továbbá, bár a játék PS Store adatlapján a PS Plus tagok számára is a Trial címke szerepel, az „Add to Libray”-re kattintva az előfizetők a teljes játékot kapják meg, nem a próbaváltozatot.