• CS:GO, Hearthstone, Injustice 2, Tekken 7 is lesz a PlayIT-en
  • Számos egyéb akció, nyeremény és program vár mindenkit a Hungexpón

2017 őszén újra várja versenyzőit a PlayIT Kupa! A budapesti Xbox One PlayIT Show otthont ad a CS:GO 5v5 versenynek és a Hearthstone bajnokságnak, ahol összemérhetitek tudásotok az ország legjobb csapataival. A 2017.11.11-én szombaton megrendezett, selejtezőből a TOP 4 csapat lesz meghívva a budapesti PlayIT Show CS:GO 5v5 bajnokságra. Emellett a PlayIT Kupa vasárnap a vendégeket helybennevezős King of the Hill játékra várja, ahol ajándékokat tudtok szerezni és megmutathatjátok, hogy ti igenis profik vagytok a Valve lövöldözős játékában.

A Hearthstone minden állomásáról négy ember jut be a offline fordulóra, azaz tizenhat ember fog megmérkőzni élőben a PlayIT Show-n.

playit-show-2016-2.jpg

Ugyancsak megrendezésre kerül a MAVIK és a PlayIT Plus ROG közös Injustice 2 bajnoksága, amire bárki benevezhet, aki betöltötte már 18. életévét és rendelkezik PSN felhasználóval, ugyanis PS4-en kell majd megküzdenetek a többiekkel. A selejtezők vigaszágas rendszerben, best of 3 (BO3) formátumban, a döntők pedig best of 5 (BO5) formában zajlanak, és használhatjátok saját kontrollereteket is.

A legelső rész óta Tekken-rajongó vagy? Bárkit képes vagy kiütni a ringből, és kívülről fújod az olyan legendás harcosok összes mozdulatát, mint Jin Kazama vagy Kazuya? Ha elmúltál 18 éves, és nem okoz különösebb gondot PS4-en irányítani a Tekken 7-et, akkor nevezz be a vigaszágas rendszerben, best of 3 (BO3) formátumban megrendezett selejtező valamelyikére, és ha te vagy a legügyesebb, ott lehetsz a best of 5 (BO5) formában megrendezett döntőn.

playit-show-2016.jpg

Ezúttal a budapesti PlayIT második napján, vasárnap két fős csapatok mérkőznek ismét az Elimpia kupáért. Hét különböző játék kerül a versenyszámok közé, az összesorsolást követően minden csapatnak lehetősége van 2-2 játékot kitiltani az aktuális fordulóban, így a megmaradt 3 játékban, Bo3-as rendszerben mérkőznek meg az ellenfelek. A játékok három platformról kerülnek ki, ezek:

  • PC: League of Legends (1v1), Overwatch (1v1), Rocket League (2v2)
  • PS4: Fifa2K18 (1v1), Tekken 7 (1v1)
  • Wii: Mario Kart (2v2), Super Smash Bros (2v2)

A Media Markt együttműködésével is lesz Hearthstone és CS:GO verseny, helyszíni nevezéssel, melyekre a versenyre való jelentkezés érkezési sorrendben történik. A férőhelyek korlátozottak, érdemes sietni a jelentkezéssel. A formátum mindkét esetben: 1v1 King of the Hill.

A Lenovo a novemberben megrendezésre kerülő budapesti tornán LoL és Overwatch nemzetközileg nyílt kvalifikációs tornájával vár, Az Overwatch-hoz hasonlóan a LoL torna is kibővített mezőnnyel fog indulni, a megszokott kettő helyett 4 hazai csapat kvalifikálhatja magát a döntőbe.

De lesz még Minecraft 1v1 is, és ha kipróbálnád, milyen részt venni egy valódi első világháborús összecsapásban, akkor a Battlefield 1 – 8v8 ütközetekben pontosan ezt élheted majd át a PlayIT-en! Nevezés a helyszínen!

playit-show-2016-3.jpg