• Holnap érkezik a Call of Duty: Black Ops 4 új szezonja
  • Az Operation Grand Heist először PS4-re lesz elérhető, PC-re és Xbox One-ra egy hét múlva jön
  • Új pályákat, új fegyvereket, új karaktert és új játékmódokat is kapunk

A holnapi nap rajtol a Call of Duty: Black Ops 4 legújabb szezonja, az Operation Grand Heist, mely már első pillantásra is brutális mennyiségű tartalmat ad majd hozzá a játékhoz. A jelek szerint egyik játékmód kedvelői sem maradnak ki a mókából: a Treyarch bejegyzése alapján a zombimód, a multi és a Blackout is kap valami újdonságot ebben a szezonban.

021819keyartfinal.jpg

A legfontosabb talán az új operátor érkezése: Outrider egy vérbeli vadász, akinek Hawk névre keresztelt drónja automatikusan megjelöl minden ellenséget, akit meglát, prédáját pedig robbanófejes íjával terítheti le. Outrider a hírek szerint a Black Market első feloldható jutalma lesz a szezon során, így jó eséllyel mindenki könnyedén hozzájuthat majd.

De nem csak egy új karaktert kapunk a szezonban: érkezik a Switchblade X9 SMG, a teljesen automata Rampage shotgun, illetve a Cha-Ching! névre keresztelt pénzeszsák, melyet közelharci fegyverként használhatunk. A multi továbbá két új pályával (Luckup, Casino) is bővül a Black Ops Pass tulajdonosainak, illetve érkezik két új játékmód is.

021819outrider01.jpg

A Blackout is tovább bővül: egyrészt feltűnik a térképen Ghost Town, ami egy vadnyugati város hangulatát idézi meg, és két pályából tevődik össze: a felszínen a Black Ops 2 klasszikus Standoff pályáját idézi meg, míg a föld alatt a zombikkal telepakolt járatok a „Buried” nevet kapták a keresztségben.

Az Operation Grand Heist PS4-en február 19-én válik elérhetővé, míg PC-re és Xbox One-ra február 26-án érkezik meg.