• Állítólag Resident Evil 8: Village lesz az új rész címe
  • Egy európai faluban fog játszódni

A közelmúltban igencsak felerősödtek a pletykák a jövőre tervezett Resident Evil-játék kapcsán: a Capcom már-már állandó szivárogtatója, az eddig egészen megbízhatónak bizonyuló Dusk Golem nemrég például azt írta, hogy az eredetileg spinoffnak tervezett epizód végül a Resident Evil 8 lesz. Most pedig újabb ezzel rímelő híresztelések bukkantak fel.

pletyka-resident-evil-8-village.jpg

Ezúttal a Biohazardcast közölt információkat, melyek szerint a játék teljes címe Resident Evil 8: Village lesz (a RE7 mintájára ezúttal a "Vill" fogja kiadni a római nyolcast), és egy európai faluban játszódik majd. Ez egybecseng a korábbi híresztelésekkel, mint ahogy az is, hogy visszatér Ethan, mint főszereplő, akit egy boszorkány fog üldözni, mint állandó ellenség, és fontos szerepe lesz a hallucinációknak - sosem tudhatjuk majd, hogy mi igazi és mi nem. A hetedik rész után Chris is újból felbukkan majd állítólag, nemcsak a normál idővonalban, hanem flashbackekben is, melyek fókuszában Ethan, Mia, illetve az ő gyermekük lesz. Nos, a leírtak alapján tényleg ez lehet majd a sorozat eddigi legkülöncebb része...

Azt is csiripelik a madarak egyébként, hogy a megélénkült szivárgások hátterében az áll, hogy a Capcom nemrég tartott egy belsős tesztet, úgy tűnik azonban, hogy a titoktatást nem mindenki tartja be.

A korábbi híresztelések szerint a mostani üzleti évre (2020. április 1. - 2021. március 31.) két Resident Evil-játékkal készül a Capcom, így a Resident Evil 3 mellett végül a nyolcadik rész lehet a másik, ami ennek megfelelően 2021 első negyedévében érkezhet.

Támogasd te is a PC Gurut!