• Újabb trailert kapott a Shadow of the Tomb Raider
  • A rövid videó ezúttal a kriptákra fókuszál
  • A változatosságra itt sem lehet panasz

Nagyon felpörgött a marketinggépezet a Shadow of the Tomb Raider körül, gyakorlatilag pár naponta érkeznek a játék különböző aspektusait bemutató trailerek. Kedden egy rövid videó például a világ változatosságát és gyönyörű kinézetét igyekezett demonstrálni nekünk, most pedig a kripták világába nyerhetünk egy rövid ideig betekintést.

A Tomb Raider játékoknak, ahogy a nevük is mutatja, viszonylag fontos elemét képezi az ősi sírok felkutatása és az ott talált érdekességek magunkhoz vétele, és nincs ez másképp a rebootolt sorozatnál sem. Az első két részben különféle ügyességi és logikai feladatokat végrehajtva juthattunk az ősi sírok mélyére, és a trailer alapján nagyon úgy néz ki, hogy csapdákból, fejtörőkből és persze ősi kincsekből ezúttal sem lesz hiány.

Sajnos maga a videó elég rövidre sikeredett, így ha valaki kicsit részletesebben is kíváncsi arra, hogy néz majd ki egy fosztogatás a Shadow of the Tomb Raiderben, érdemes lehet egy pillantást vetni erre a videóra is, melynek a második felében szintén előkerül egy kripta.