• Kicsit döcögős rajtot vett a South Park: The Fractured but Whole
  • A játékot védő Denuvót egy nap alatt feltörték a kalózok
  • Most pedig az is kiderült, hogy az előrendelésekkel is probléma van
  • Az Ubisoft előtölthető digitális verziókkal próbált kompenzálni, de az aktivációs kód a dobozos kiadással érkezik csak

Többen is arra panaszkodnak az interneten, hogy az előrendelt South Park: The Fractured but Whole Coon Mobile-al kiegészített gyűjtői kiadását nem kapták kézhez. Így hiába rendelte valaki elő a játékot mondjuk februárban vagy akár 2016 decemberében, most nem tud vele játszani.  Az internetes áruház a weboldala szerint kifogyott a kérdéses kiadásból, Redditen pedig több kommentelő is azt írja, hogy az Amazon alkalmazottaitól kapott tájékoztatás alapján az Ubisoft eleve nem is küldött ilyen verziót nekik.

A franciák szerint a gyártás során merültek fel nehézségek, ezért késnek az előrendelt gyűjtői kiadások, de egyben megnyugtatnak mindenkit, hogy még ezen a héten kézhez kapják a programot. Kompenzálásként egy előtölthető digitális verziót ajánlottak fel mindenkinek, akinek az előrendelése késik. A dolog szépséghibája annyi, hogy az aktiváláshoz szükséges kód a dobozos kiadással együtt érkezik majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!