Ebben a hónapban jelenik meg a háromrészes DLC, cím szerint a The City That Never Sleeps első epizódja, a The Heist, amelyben Pókembernek és MJ-nek Felicia Hardy-val, azaz Fekete Macskával akad össze a bajsza egy művészeti múzeumban. Emellett három új pókruha is üti a markát annak, aki bezsákolja a The Heistet.

spider-man-the-heist-suits.jpg

Az egyik a Marvel illusztrátora, Gabriele Dell’Otto által tervezett Resilient Suit, valamint megkapjuk a Scarlet Spider 2-t és a Spider-UK-t a Spider-Verse-ből. Továbbá jön a New Game Plus mód is, ekörül azonban van egy kis kavarodás.

A PS Blogon ugyanis rövid időre feltűnt, hogy ez a játékmód a mai nap érkező 1.07-es frissítéssel fut be, ám az október 17-ei dátumot nagyon hamar eltávolították és az Insomniac Twitteren is jelezte, hogy nem ma fog megjelenni, ugyanakkor tweetjük szerint hamarosan megérkezik. Talán pont az október 23-án megjelenő The Heist DLC-vel.

A The City That Never Sleeps egyben 24,99 dollárt kóstál majd, de természetesen a három részt egyenként is megvehetjük, így 9,99 dollárba kerülnek – látható, hogy olcsóbban megússzuk, ha egyben vásároljuk meg a három részt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!