• Új trailert kapott a Squadron 42
  • A történetbe nyújt betekintést
  • A játék a tervek szerint decemberben jelenik meg

Az ambiciózus és sokak szerint soha el nem készülő pénznyelő, a Star Citizen az eredeti tervek szerint kapott volna egy egyjátékos módot, ám ez már a múlté, mert a játékmód végül önálló játékként jelenik meg Squadron 42 címen.

tsgrecitizen.png

A történet szerint 2945-ben az emberiség háborúba keveredik egy harcos idegen fajjal, a vanduullal. A harcok távoli holdakon, űrállomásokon és persze a csillagok között óriási hadihajók között folyik. Mi egy vadászpilótát alakítunk, aki a 42-es osztagban szolgál a háború alatt. Természetesen a legtöbb csatát a vanduul ellen vívjuk majd, de a háborús helyzetet kihasználó kalózokkal is meggyűlik a bajunk.

A tervek szerint decemberben megjelenő Squadron 42 látványos trailere akár egy film kedvcsinálója is lehetne, főleg, mert egy mozifilmre is elegendő ismert színész köszön vissza ránk a képernyőről. Mark Hamill (Star Wars VIII: Az utolsó Jedik), Gillian Anderson (X-akták), Gary Oldman (Batmann: Kezdődik!), Mark Strong (Kingsman: A titkos szolgálat) és Henry Cavill (aki mostanság igazolt le a netflixes Witcher-sorozathoz) mellett szerepet kapott John Rhys-Davies (A gyűrűk ura), Liam Cunningham (Trónok harca), Ben Mendelsohn (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet), Rhona Mitra (Az utolsó remény), Jack Huston (Gengszterkorzó) és Andy Serkis (Star Wars VII: Az ébredő Erő).