A Star Citizen régimódi stílusú, de új technológiákat használó űrszimulátor támogatottsága áprilisban még "csak" kilenc milliónál járt, most azonban már sebesen robog a 11 millió felé. Miközben ezeket a sorokat monitorra vetem, a számláló 10.769.802 dolláron áll, de alig pár nappal ezelőtt százezerrel kevesebbet mutatott -- ilyen ütemben duzzad a fejlesztő Robert Space Industrieshoz befolyó pénztenger. Ez bizony rekord, és ahogy Chris Roberts, a játék atyja fogalmazott: „büszkének kell lennünk rá. De ez még csak a kezdet.”

A játékot eddig összesen 195.678 ember támogatta, ami szintén nagyon szép szám. A 300-as széria korábban már bemutatott promóciós videóját is ennek apropóján tették közzé, de mivel a rajongók rágták Chris fülét, így megosztott pár nagyfelbontású képet a csodarepülőről… vagyis, csodaűrrepülőről. Az alanti galériában megtekinthetők.

Már csak az a nagy kérdés, hogy vajon a játék képes lesz-e megszolgálni eme mérhetetlen bizalmat. Remélhetőleg igen, mert ahogy a bölcs indián mondta a szurdok szélén állva: innen szép pofára esni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Star Citizen -- Megjelenés: 2014 tavasz -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 5.0 / 768 MB, HDD: 10 GB