Két hete tartották meg a 2008-as BlizzCont, amin újabb részleteket tudtunk meg a cég nagy játékairól. A jegyek a show-ra száz dollárba kerültek, és az árukon kívül azért is figyelemre méltóak, mert amellett, hogy a kedvenc játékainkról kaphatunk első kézből információkat, egy bétakulcsot is a magunkénak mondhatunk, amivel a Starcraft 2 tesztelésében vehetünk részt. Azonban ez a nagy esemény idén már biztosan nem lesz megtartva, de jövőre már talán igen.

A GamePro portállal tartott interjú során Chris Sigaty és Samwise Didier elmondta, hogy jövőre szeretnék elindítani az SC2 bétatesztelését, de még előtte rengeteg munkájuk van a bogárirtással, a kasztok kiegyensúlyozásával, és a battle.net-tel, mindez pedig azért, hogy minél kevesebb gond legyen a tesztelés során, és azért is, hogy ne kelljen folyamatosan több száz embertől azt hallgatniuk, hogy itt meg itt hiba van. (Sok szerencsét az utóbbihoz.)

A beszélgetés során a fiúk ismét megerősítették, hogy nem az Activision nyomásra darabolták fel a játékot, hanem azért, hogy egy gazdagabb történetben legyen részünk. Továbbá azt is elmondták, hogy szinte semmit nem vettek észre az egyesülésből, sőt olyan is akadt a munkatársak között, akit meglepett a fúzió bejelentése. Az egyetlen változás, ami érte őket, az is pozitív volt, hiszen mindenki kapott egy Rock Band készletet.

Végül pedig egy teljesen felesleges kijelentés, ami szintén az interjú során hangzott el, miszerint a Starcraft 2 a tervek szerint a Diablo 3 előtt fog megjelenni, feltéve, ha valami hatalmas változás be nem következik a cégen belül.