A 2008-as BlizzConon Luis 'Paperkat' Di Centa nyerte a World of Warcraft versenyt, melynek jutalmaként egy meghívót kapott a StarCraft 2 zárt bétatesztelésére, amely ugyan a hivatalos álláspont szerint csak jövőre kezdődik, de a derék Paperkat váltig állítja, hogy a minap kapott egy levelet a fejlesztőktől, benne egy linkkel, amely a kliens letöltéséhez vezet.

„Nagyon örülünk, hogy elértük a bétatesztelés szakaszát a második StarCraft játékunkkal, és nagyon hálásak lennénk, ha segítséget nyújtana a program tökéletesítésében. Rengeteg új dolog vár kipróbálásra a szólista módtól a merőben új multiplayer szekcióig, így hát várjuk a visszajelzését.

Előre köszönjük, hogy részt vesz a tesztben! A csatlakozásra vonatkozó részletekért kérjük olvasson tovább.” – részlet a Blizzard ál-leveléből.

Di Centa elmondása szerint a kliens kőkemény 8,3 gigabyte-ot nyom, amit az e-mailben mellékelt kóddal lehet letölteni, ám a rajongók úgy látták, hogy Luis mondókája sántít, így megkérdezték a Blizzardot, a cég pedig tagadta a dolgot, majd kicsivel később Luis is bevallotta twitteren, hogy átverés volt az egész. Szégyelld magad, Paperkat!