A menetrend szerint az elkövetkező napokban a kasztok három-három új fegyverrel és néhány új pályával bővülnek, ám a készítők egy hetedik, szupertitkos eszközt is kieszeltek, amit csak az egyik fél kaphat meg. A Steam csütörtöktől fogva számolja, hogy a Soldierek hány Demomant, a Demomanek pedig hány Soldiert iktattak ki, a hivatalos blogon, illetve a kasztok oldalán pedig figyelemmel követhetjük a háború állását. Jelenleg a katonák vezetnek kényelmes 125 ezres előnnyel, tehát úgy néz ki, övék lesz a bónusztárgy.

Természetesen egy háború sincs propagandaplakátok nélkül, és ezt a Valve is nagyon jól tudja, így hát megkérték a játékosokat, hogy készítsenek posztereket értékes, játékon belül használatos ajándékok fejében. A legjobb munkáért egy, az alkotója nevével ellátott nagyon ritka és nagyon értékes tárgyat lehet nyerni, a második és harmadik helyezett szintén egy egyedi, de már kevésbé értékes tárgyat kap, az ezt követő 25 legjobb pályamű pedig a MANN CO. ajándékcsomagját kapja, tele egyedi csecsebecsékkel, de ezek már végképp nem értékesek. És nem, nem tudjuk, mik ezek a tárgyak...

Aki kíváncsi, hogyan alakult ki a háború, az a frissítés hivatalos oldalán, képregény formájában elolvashatja a történetet (a december 9-i frissítést tessék keresni), és ugyanitt értesülhet a harcok állásáról, valamint az új fegyverekről is.