Két új gameplay-videó látott napvilágot a Titanfall című multipalyer shooterből. Hogy miért nem látjátok őket alant? Egyszerű: ezek a felvételek 1920x1080-as natív felbontású anyagok, amik 60 fps-sel lettek rögzítve Xbox One-ról. Ergo egyik nagy videómegosztó sem képes őket teljes pompájukban bemutatni. Ugyanakkor le lehet tölteni az 1,31, illetve 1,51 GB-ot nyomó, brutálisan nagy fájlokat, hogy akinek bírja a gépe, az gyönyörködhessen kicsit a Titanfallban.

A Titanfall béta feliratkozás tegnap óta tart, a játék csak PC-s és Xbox One-os tesztszervereken fut. Azok a szerencsérek, akik már látták, egyelőre elégedettek, igaz, sok részlet kérdéses még a tavasszal megjelenő programmal kapcsolatban. Az mindenesetre biztos, hogy a Respawn Entertainment első játéka biztonságos megjelenési időpontot kapott, elvégre egy jelentős konkurens sincs érkezőben a hónapban. Amennyiben érdekel a PC-s Titanfall, ajánljuk figyelmedbe a PC Guru idevágó előfizetési konstrukcióit!

Ja és igen, a letöltések! Az Angel City nevű pályát demonstráló videó innen, a Fracture-t bemutató anyag pedig innen tölthető le. Jó bámészkodást!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!