• Hamarosan megjelenik Tom Felton életrajzi könyve
  • A színésznek határozottan nem hiányzik Draco karaktere
  • De szívesen eljátszaná újra a mardekáros fiút

Tom Felton, Draco Malfoy egykori megformálója sosem rejtette véka alá, hogy szívesen öltené újra magára a kezdetben nagyképű, később megtörtté váló mardekáros fiú talárját. Hamarosan megjelenő életrajzi könyvében ismét megpendíti a folytatás lehetőségét, a Lad Bible jelentése szerint így fogalmaz a Beyond the Wand: The Magic & Mayhem of Growing Up a Wizard oldalain: „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem foglalkoztat a dolog. Határozottan nem hiányzik Draco Malfoy karaktere, viszont nagyon erős szálakkal kötődöm hozzá.”

Ha valaha is visszatérünk a Roxfortba – Chris Columbus, A bölcsek köve rendezője a felnőtt szereplőkkel szívesen készítene folytatást –, az új epizódban bizonyára feltűnik majd a szőke, hátranyalt hajú fiú is, akinek az utolsó regény zárlatából tudjuk, hogy Scorpius nevű fia szintén felvételt nyert a varázslóiskolába. A többi főszereplő Feltonhoz hasonló szeretettel szokott nyilatkozni az ezredfordulós filmekről, ám egyelőre egyikük sem mutatott kifejezett hajlandóságot a mágikus világba való visszatérésre. Daniel Radcliffe például elég sarkosan fogalmazott az esetleges folytatást illetően.

966363510982.jpg
(A kép forrása: Startefacts)

Felton egyébként jó barátja, a Hermionét alakító Emma Watson biztatására osztja meg személyes emlékeit. A filmek kapcsán arról is vall, hogy sokáig úgy gondolta, a Harry Potter lesz az egyetlen vízválasztó az életében, holott azóta sok izgalmas dolog történt vele. Könyvét kifejezetten azoknak szánja, akik „nem a legjobb időszakon” mennek épp keresztül.