• Egyes beszámolók szerint az Assassin's Creed: Origins eszi a CPU-t
  • A Ubisoft tagadja, hogy a Denuvo vagy a VMProtect okozná a jelenséget

Pár napja hírt adtunk arról, hogy egyesek szerint a Denuvo és a VMProtect kettőse miatt az Assassin's Creed: Origins maximumon járatja a processzort. A Ubisoft azonban tagadja, hogy az előbb említett megoldásoknak bármi köze lenne a mért adatokhoz, a Gearnuke-nak adott közlemény valamelyest jobban kifejti:

“Megerősítjük, hogy az Assassin's Creed: Origins PC verziójának védelmi megoldásainak nincs észlelhető hatása a játék teljesítményére. Annak érdekében, hogy Egyiptom lenyűgöző, élő és lélegző világát megteremthessük, ahol a játékos minden részletet, tájat és várost megcsodálhat töltőképernyők nélkül, az Assassin's Creed: Origins mind a minimum, mind az ajánlott gépigényt teljes mértékben kihasználja annak érdekében, hogy stabil 30 FPS képfrissítést garantáljon.”

Emlékeztetőül itt olvashatjátok a gépigényt, és akár hiszünk az állításnak, akár nem, ha az első eladásokat sikerül megúszni törés nélkül, akkor sikeresnek könyvelhetik el a megoldást. Ha netán így lesz, akkor viszont kicsi az esély arra, hogy a Ubisoft valaha eltávolítsa a védelmi rendszereket a játékából, sőt példát is mutathat a többi kiadónak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!