• Az UFC 3 bétája nemrég kezdődött
  • A játékosok visszajelzései alapján pedig a loot boxok itt is jelentős előnyhöz juttathatják az embert
  • Többek közt új mozdulatokat és képességeket bonthatunk
  • De mindez csak az Ultimate Team módra érvényes

Úgy tűnik, hogy az UFC 3 megjelenése sem lesz teljesen zökkenőmentes. Az EA az elmúlt hetekben került a figyelem középpontjába a Star Wars Battlefront 2 kapcsán kirobbant botrány miatt, amit még a cég részvényei is megsínylettek, de azóta a játékosok folyamatosan jelzik, hogy más címeikkel is akadnak problémák. November vége felé például a FIFA 18-nak is nekiestek a játékosok, most pedig nagyon úgy néz ki, hogy az UFC 3-ra került a sor.

A játék bétája nemrég kezdődött, és már napvilágot is látott nem egy olyan vélemény, miszerint a loot box rendszer miatt itt is pay-to-win lett a program, akárcsak a Star Wars Battlefront 2 béta verziója. Többek között új mozdulatok és képességek lapulhatnak a dobozokban, a kritikus hangok szerint ezek pedig előnyhöz juttatják a fizető játékosokat. Azt viszont fontos leszögezni, hogy mindez csak az Ultimate Team módra igaz, a sztenderd egyjátékos vagy többjátékos módokat nem érinti.

Az EA nyilatkozatot adott ki az eset kapcsán. Ebben egyrészt elmondják, hogy a vásárolható fejlesztések csak az Ultimate Team módot érintik, valamint megköszönik a béta minden egyes résztvevőjének, hogy visszajelzéseikkel lehetővé teszik a játék finomhangolását.  

ufc-3-connor.jpg