A Mad Maxre hajazó cím nem véletlen, mert az alapötlet az azonos című filmben látott Thunderdome arénából jött. A tartalommal kapcsolatban annyit árult el a Gearbox, hogy a DLC küldetései nem hasonlítanak majd az alapjátékban látottakra, hanem sokkal inkább a Gears of War 2 hordamódjára emlékeztethetnek.

A háttérsztori szerint az eszét vesztett, Moxxi nevű nő egy harci bajnokságsorozatot futtat földalatti bunyótermeiben, s nekünk természetesen a győzelem lesz a célunk, miközben ellenfelek egyre erősödő hullámait kell kibírnunk. Moxxi persze szeret szórakozni, így időről időre megváltoztatja a szabályokat, például lassan szívni kezdi az életerőnket, vagy felerősíti bizonyos fegyvereinket, míg másokat teljesen ellehetetlenít (itt konkrétan a shotgunt említették).

A dolog ott válik durvává, hogy mind a három aréna kétféle bajnokságot nyújt, egy kisebbet és egy nagyobbat, ám mentés egyik alatt sem lesz. Az MTV-nek adott interjúban a játék egyik producere, Jon Hemingway azt mondta, hogy neki egyetlen ilyen csatasorozatot is hat órába (!!!) telt végigjátszania, s mindez az állásmentés hiányában igazi adrenalinbombát ígér (szünetfunkció azért lesz).

A Mad Moxxi's Underdome Riot Xbox 360-ra még ez évben, egészen pontosan december 29-én megjelenik, ára pedig 800 MS pont lesz, míg PS3-ra csak január 7-étől lesz elérhető 9,99 dollárért. PC-s megjelenés egyelőre nincs, de a Dr. Ned is kijött, szóval nem hiszem, hogy aggódnunk kellene emiatt. Mit ne mondjak, ez ám a terméktámogatás!



]{iegészítés: múlt héten a PS3 Trophies oldal már kiszúrta az új DLC trófeáit, íme:
  • Big Tournament (arany): Teljesítsd mindhárom aréna nagy bajnokságát
  • Small Tournament (bronz): Teljesítsd mindhárom aréna kis bajnokságát
  • Hell-Burbia (ezüst): Teljesítsd a Hell-Burbia aréna nagy bajnokságát
  • The Angelic Ruins (ezüst): Teljesítsd az Angelic Ruins aréna nagy bajnokságát
  • The Gully (ezüst): Teljesítsd a Gully aréna nagy bajnokságát