• 2022. január 14-én debütál a Sikoly 5
  • Visszatér a Neve Campbell-Courteney Cox-David Arquette főszereplő trió
  • Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett (Aki bújt és a V/H/S) rendezik a filmet

Ha van olyan horror széria, aminek izgatottan várjuk a következő epizódját, akkor az a Halloween ügyesen újraindított, majd kevéssé izgalmas módon folytatott története mellett a Sikoly. Wes Craven ugyan már nem érhette meg legendás művének újragondolását, a Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett (Aki bújtV/H/S) rendezőpárosnál viszont nem is kerülhetett volna avatottabb kezekbe a produkció, ráadásul a forgatókönyvet Guy Busick (Aki bújtCastle Rock) és James Vanderbilt (ZodiákusTransformers: Rise of the Beasts) jegyzik.

mv5bzdm4zme2yjqtowzjzi00mzhhlwe4ndutmtzhownjogqyytexxkeyxkfqcgdeqxvymji3nze4mtmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A tervek szerint 2022. január 14-én térünk vissza Woodsboroba, amikor ismét feltűnik a maszkos gyilkos. Alább láthattok egy fiatal generációt bevezető videót. A visszatérő Neve Campbell-Courteney Cox-David Arquette trió mellett ugyanis Dylan Minnette (13 okom volt), Jack Quaid (The Boys) és Jenna Ortega (You) alakítják a főbb szereplőket.

Illetve érkezett az első epizód nyitányát megidéző jelenetre koncentráló rövid tévészpot is (a magyar nyelvű elzőetest itt láthatjátok). Nektek hogy tetszenek a beharangozó videók, moziban nézitek majd az új részt?