• 3. évadjával folytatódik A kiábrándult királylány
  • Érkezik egy Európa sötét jövőjét feltáró sci-fi széria, ill. az Árnyék és csont adapációja

2021-ben sem fogunk unatkozni, ha a Netflix kínálatában szörfözünk. Premierdátumot hirdettek A kiábrándult királylány 3. évadjához, ill. két nagyszabású sorozatot is bejelentett a streamingszolgáltató.

netflix-1.jpg

A kiábrándult királylány 3. évad

Már harmadik évadja érkezik Matt Groening (A Simpson család) 2018-ban indult animációs sorozatának. Január 15-én debütál a szatirikus fantasy folytatása, amiben a hivatalos leírás szerint „Beannek magasabb fokozatra kell kapcsolnia a királyi intrikák, az egyre mélyülő rejtélyek, Zog király instabilitása és Csodafölde jövője között”. (A Netflix már berendelte a negyedik szezont is.)

a-kiabrandult-kiralylany-sorozat-netflix.JPG

Európa a jövőben 1. évad

A Netflix egyik legkülönlegesebb produkciójának mutatkozik Philip Koch disztópikus szériája. 2074-ben járunk, Európa – egy globális katasztrófa nyomán – egymással harcban álló törzsi államokra szakad. A középpontban három testvér, akik megváltoztatnák a kontinens sorsát. Premier február 19-én.

Árnyék és csont 1. évad

Megérkezett a Leigh Bardugo Grishaverzum-regényeit adaptáló Árnyék és csont első rövid előzetese. A fantasy történet főhőse egy fiatal katona, aki a hazáját erő támadás közepette hihetetlen varázserőt fedez fel magában. Ő az egyetlen, aki egyesítheti a birodalmat. Premier 2021. áprilisában.