• A Disney+ műsorán debütál 2023-ban a The Boogeyman adaptációja
  • A történet főhőse egy ártatlanságát bizonygató férfi
  • Aki azt állítja, hogy a Boogeyman gyilkolta meg gyerekeit
  • A Fekete hattyú, a Luke Cage és a Hang nélkül alkotói írják a forgatókönyvet

Kevés népszerűbb szerző van a filmrendezők körében, mint Stephen King. A hetvennégy éves író műveiből számtalan feldolgozást terveznek a következő években is, ami azért különösen nagy szó, mert a horror nem tartozik az igazán nézőbarát műfajok közé. Jelenleg a Tűzgyújtó premierjét várja leginkább a közönség, majd a The Boogeyman lehet a következő nagyköltségvetésű King-adaptáció a tengerentúlon.

scott-beck-bryan-woods-stephen-king-the-boogeyman.jpg
(A kép forrása: Dread Central)

A Deadline friss információi szerint már elkezdődött a forgatás New Orleans-ban, a tervek szerint pedig 2023-ban debütálhat a produkció a Hulu, illetve Amerikán kívül a Disney+ műsorán. Az 1973-as novella egy pszichiátriai rendelőben játszódik, ahol egy férfi három gyereke rejtélyes meggyilkolásáról beszél, akikkel állítása szerint a Boogeyman végzett. Hősünk ártatlanságát hangoztatva meséli el legfőbb félelmét, miszerint az antagonista érte is eljön.

mv5bymvlmta1yzqtmteyzc00ztc1lwe1zgitogmxodeznjdhnwvhxkeyxkfqcgdeqxvyota3mtmyotkv1.jpg
(Sophie Thatcher a Yellowjackets-ben. A kép forrása: IMDB)

A filmet a járvány első hullámában debütált Az utolsó rítus rendezője, Rob Savage jegyzi. A forgatókönyvet Mark Heyman (Fekete hattyú), Akela Cooper (Luke Cage, Eleven kór), illetve a Scott Beck-Bryan Woods páros (Hang nélkül) írja. A főszereplők között ott van Sophie Thatcher (The Book of Boba Fett, Yellowjackets) és Vivien Lyra Blair (Madarak a dobozban).