• Ma debütál a Rick és Morty 5. évadjának utolsó két epizódja az HBO GO-n
  • A szezonfinálé alkalmából több élőszereplős előzetest forgatott az AS
  • Főszerepben Christopher Lloyd és Jaeden Martell
  • Egyelőre nem jelezték, hogy folytatást kapna az élőszereplős vállalkozás

Ma debütál az HBO GO kínálatában a Rick és Morty ötödik évadjának utolsó két epizódja. Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik a következő évad, a rajongók viszont bőségesen el lesznek látva a produkció új tartalmaival a jövőben. További öt szezont még biztosan láthatunk, sőt Vindicators címen már egy spin-off sorozat is készül az anyaszériáért felelős Dan Harmon-Justin Roiland duó jóvoltából.

Az elmúlt napokban viszont felmerült egy élőszereplős adaptáció lehetősége is. Jóllehet az Adult Swim nem tett semmilyen bejelentést, az aktuális szezonfinálé apropóján készítettek néhány videót Christopher Lloyd és Jaeden Martell szereplésével – a péntekit itt, a friss ajánlókat alább láthatjátok. A széria kedvelői régóta vágynak már egy élőszereplős sorozatra, talán ez lehet a kezdet. Ti mit gondoltok?

Rick és Morty eredetileg Vissza a jövőbe-paródiának indult sci-fi-vígjáték sorozat. Főhőseink a zseniális, ám szociopata tudós, Rick Sanchez és kis családja, köztük Marty unokája, akiket rendre elképesztő intergalaktikus kalandokra visz. Ajánlónkat itt olvashatjátok.

rickmorty.jpg
(A kép forrása: HBO)