• Lebukhatott az egyik főellenfél
  • Méghozzá maga Mysterio

Szeptember 14-én a Sony megtartotta a State of Play prezentációjának szeptemberi kiadását, amelyben olyan újdonságokról kaptunk tájékoztatást, mint például a Final Fantasy 7 Rebirth, a Resident Evil 4 Remake és természetesen az Insomniac közelgő Pókember-játéka. A Marvel's Spider-Man 2-t már mindenki nagyon várja, az új videó pedig csak még tovább fokozta ezt a várakozást. A bemutató lényege az volt, hogy többet mutasson meg a játék nyitott világából, és bemutasson néhány új szuperhős ruhát és képességet. A videó során felfedezett izgalmas újdonságok között a rajongók kiszúrták azt is, hogy a Pókember-franchise egyik visszatérő gonosztevője is bekerülhetett.

A Spider-Man subredditen több rajongó is megosztott képernyőfotókat egy jól ismert karakterről, valamint a trailer alatt az égen megjelenő gyémánt alakú zöld szimbólumról, és azt feltételezik, hogy ez Mysterio lehet. Egyesek 100%-ig meg vannak győződve arról, hogy Mysterio fel fog tűnni a Marvel's Spider-Man 2-ben, de ez persze egyelőre csak találgatás. A karakter a vásznon már tiszteletét tette, legutóbb Jake Gyllenhaal alakította 2021-ben a Pókember: Nincs hazaút című filmben.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!