A héten kapott egy új trailert az Uncharted 4: A Thief’s End, amiben a régi szereplők közül néhány új is megszólalt – emellett mint kiderült, egy képet jól lenyúltak a Ubisofttól. A készítők egy ilyen kaliberű játéknál legalább annyira szeretnek a főbb szerepekre ismert színészeket megszerezni, mint a filmek és sorozatok gyártói, így nem csoda, ha egy-egy karakter hangja ismerősen cseng.

Nolan North (Nathan Drake), Troy Baker (Samuel Drake), Richard McGonagle (Victor Sullivan) és Laura Bailey (Nadine Ross) a videojáték iparban elég ismert nevek, rengeteg ikonikus karaktert keltettek már életre, míg Emily Rose (Elena Fisher) az Uncharted-szérián túl a tévéből lehet ismerős, hiszen egyebek mellett olyan sorozatokban játszott, mint a Vészhelyzet vagy a Jericho.

A trailerben is hallható új szereplők közül valószínűleg Warren Kole a legismertebb, ő ugyanis Rose-hoz hasonlóan a tévéből csöppent bele az Uncharted 4: A Thief’s Endbe. Szerepelt egyebek mellett a 24-ben, az Észvesztőkben, a Haláli zsarukban és a Gyilkos hajszában, míg manapság a Shades of Blue-ban láthatjuk. AZ Uncharted 4-ben egy Rafe nevű rosszfiút alakít.

Robin Atkin Downes szólaltatja meg a börtönös jelenetben feltűnő vénembert. Ő szintén rengeteg videojátékban hallatta már a hangját (Batman: Arkham…-játékok, BioShock: Infinite), legutóbb pedig a Star Wars: Lázadókban hallhattuk, ő adta a hangját Cham Syndullának, az egyik főhős apjának, de olyan animációs filmekben is szerepet vállalt, mint az Így neveld a sárkányodat.

Az újak közül a legfiatalabb és valószínűleg legkevésbé ismert Chase Austin, aki a fiatal Samuelt fogja megszólaltatni. Karrierje egyelőre jelentéktelen epizódszerepekből áll, így valószínűleg akkor sem tudnánk, ki ő, ha éppenséggel láttuk azt a Doktor House vagy Két pasi, meg egy kicsi epizódot, amiben feltűnt.