• 2022. november 21-én debütál a The Marvels 
  • A folytatásban űrkalandra számíthatunk
  • Brie Larson videót tett közzé, amiben a szerepre edz

A 2019-es Marvel Kapitány 1,3 milliárd dolláros bevétele után nem kellett sokáig gondolkodnia Kevin Feigeéknek, hogy készüljön-e folytatás. Az első epizódban az alakváltó Skrullok támadása miatt tért vissza a Földre Carol Danvers, majd láthattátok őt a Bosszúállók oldalán a Thanos elleni harcban, a jelenlegi tervek szerint pedig 2022. november 21-én érkezik a The Marvels címre keresztelt második rész.

A film történetéről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy űrkalandra számíthatunk. És habár a forgatás kezdete még odébb van, a főszereplőt alakító Brie Larson már hónapok óta edz otthon, hogy a megfelelő fizikai állapotban állhasson kamera elé. Nemrég közösségi oldalán tett közzé egy videót az amerikai színésznő, amiben egy nehéz gyakorlatot mutat be.

 

Egyébként nem Marvel Kapitány a képregényfilmes stúdió egyetlen női szuperhőse mostanában: nemrég ért véget a WandaVízió, július 8-án érkezik mozikba a Fekete Özvegy és már folyik a Ms. Marvel forgatása. Utóbbi egyébként – az első részben gyerekként szereplő, majd a WandaVízióban S.W.O.R.D. ügynökként látható Monica Rambeau-val az oldalán – feltűnik majd a The Marvels-ben is.

marvel-kapitany-2.jpg