November 14. és 21. között ismét CS:GO-tól lesz hangos Budapest, hiszen pár nap és kezdődik a 2021-es V4 Future Sports Festival CS:GO bajnokságának offline döntője, ahol nem csak a csapatok, de a közvetítésen dolgozó stáb tekintetében is a legjobbakra készülhetünk. Tegnap már bemutattuk az offline döntő első caster párosát, ma pedig itt a második duó, ami a szemfüleseknek, akik végig követték a V4FSF International Online Cup meccseit, már ismerős lehet.

v42333.jpg

jayhun.jpg

JAMIE "THEETERNALJAY" MARTIN

Jayt aligha kell bemutatni azoknak, akik követték az idei V4 Future Sports Festival zárt selejtezőjét, az International Online Cupot. A brit kommentátor CS:GO-ban és Rocket League-ben is rendszeresen feltűnik évek óta, az online érában pedig egyre több és jobb lehetőséget kap arra, hogy tehetségét bizonyíthassa.

dweghun.jpg

JOSHUA "DWEG" NATHAN

Dweg szintén ismerős lehet már a V4 IOC közvetítéseiről, ahol Jay partnereként volt látható az angol nyelvű közvetítéseken. Az ausztrál-brit kommentátor karrierje a Föld déli féltekén indult, de nem kellett sokáig várnia ahhoz, hogy tehetségét a legfontosabb régióban, Európában is megcsillogtathassa. Az online érát is itt töltötte, és többek között az IEM Fall EU RMR-on is dolgozhatott.