• Változhat az Overwatch címe
  • Egy másik cég már pályázik rá
  • A szabadalmi hivatal követett el hibát

Egy hiba folytán lehetséges, hogy a Blizzard FPS-e, az Overwatch teljesen más címmel fog végül megjelenni. Az történt, hogy az Egyesült Államok szabadalmi bizottságának munkatársa hibát követett el, s nem vette észre, hogy egy másik cég már pályázik erre a névre. Ebben az esetben az lett volna a teendő, hogy a Blizzard kérelmét azonnal felfüggeszti, de ehelyett átengedte, s csak most, a hiba felfedezése után állította meg az eljárást.

Az Overwatch nevet eredetileg az Innovis Labs kérvényezte, mégpedig egy paintballal kapcsolatos játékhoz, illetve alkalmazáshoz. Ha a szabadalmi hatóság ezt elfogadja, akkor a Blizzardnak más címet kell találnia -- persze lehet egyezséget is kötni a másik céggel, megvásárolva a nevet.

A szabadalmi bizottság egyébként bocsánatot kért a figyelmetlenségért, de ez egész biztosan sovány vigasz a Blizzard számára, amely lehet, hogy már másodszor kényszerül ilyen lépésre. A másik játék a Heroes of the Storm, ami eredetileg Blizzard All-Stars volt, még előtte pedig Blizzard DOTA-ként volt ismert.