• Leleplezték az Assassin’s Creed Valhallát
  • Az új játék az előzetes szivárgásoknak megfelelően a vikingek korába kalauzol el minket
  • Sajnos túl sok konkrétummal nem szolgáltak a franciák egyelőre
  • Inkább csak egy nyolcórás teasert kaptunk

Az idei Assassin’s Creed már hosszú hónapok óta kitartóan szivárog, gyakorlatilag azóta, hogy a The Division 2 játékosai felfedeztek egy igencsak fura posztert a játékban. Az elmúlt időkben nem egy hiteles és kevésbé hiteles forrás nyilatkozott már a témában, azonban az Ubisoft a hivatalos bejelentéssel az adósunk maradt. Egészen eddig, most ugyanis elismerték, hogy érkezik az Assassin's Creed Valhalla.

ewyfw9wsaczo6z.jpg

Sajnos azonban nem egy teljes értékű bemutatót kaptunk, inkább csak egy nyolcórás teaser videót, melyben a BossLogic nicknevű művész Photoshop segítségével megalkotta a játékelső hivatalos képét. Pár következtetést azért így is le lehet vonni a dologból: egyrészt (és talán ez a legfontosabb), most már hivatalosan is megerősítette az Ubisoft, hogy készül az új Assassin’s Creed, másrészt pedig a háttér és a cím alapján immár tuti, hogy tényleg vikinges témát kapunk majd. Az is biztosnak látszik már, hogy több helyszín lesz, valószínűleg Skandinávia jeges vidéke  mellett Anglia partjait fogjuk megkapni, ahogy azt a szivárgások szintén belengették jó előre.

Ami viszont a főhősünket illeti, itt hamisnak bizonyultak a pletykák, miszerint ezúttal a templomosokkal lehetünk majd, hiszen a borítón feszítő úriember csatabárdján egyértelműen kivehető az assassinok szimbóluma. Sajnos ennél többet most nem árultak el a készítők, a komplett leleplezésre holnap délután ötkor kerül majd sor, akkor már egy valódi trailert is kapni fogunk a játékhoz.