A Warface a Crytek és a Crytek Seoul által közösen fejlesztett multiplayer-orientált FPS, mely elsősorban az izgalmas PvP meccsekre fókuszál a jövő csataterein. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy a fejlesztők bele akarnak kóstolni az idei év egyik legnagyobb slágerébe, a Battle Royale módba is. Mindezt egy blogposztban jelezték, ahol arra is fény derült, hogy az egyelőre csak kísérleti módot már a következő frissítéssel tervezik hozzáadni a játékhoz.

A bejegyzésben továbbá azt is részletezték, hogyan képzelik el az utolsó emberig tartó öldöklést, és ezek alapján olyan sok újdonságra azért nem kell számítanunk. A hatalmas pályát itt is véletlenszerűen szűkülő játéktérrel egészítik ki a folyamatos akció érdekében, a fegyvereket és egyéb felszerelést pedig véletlenszerűen osztják ki. A bejelentéshez tartozott egy kép is, ennek alapján pedig egy sivatagos pályára kell számítanunk.

warface-battle-royale.jpg

Hogy a Battle Royale hogy fog menni a Warface stílusához, az jó kérdés, de elnézve a PUBG vagy épp a Fortnite sikereit, nagyon úgy néz ki, hogy ezzel a játékmóddal idén egyszerűen nem lehet mellényúlni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!