A képlet

Mint a kapcsolódó tesztben is írtam, az ötkoponyás értékelésnek három feltétele van: ne jusson át ork a kapun, ne haljunk meg egyszer sem, és a gyári rekordidőn belül teljesítsük a pályát. A bónuszkoponyák ezektől függetlenül, csak a kombókból számolódnak.

Visszavárunk!

A kombókból származó koponyákat minden újrajátszáskor megkapjuk, akkor is, ha a pályát ötös értékeléssel zártuk -- a korábbi szintek újrajátszása így erősen javallott, ha aktuális fejlesztéseinkkel nem boldogulunk a későbbi szinteken.

Mérsékelt fegyverkezés

A csapdákkal ellentétben sajnos a feltápolt fegyverekkel akkor sem tudunk plusz koponyákat szerezni, ha láncba fűzzük a velük elérhető támadási módozatokat -- hosszú távon így javallott inkább a csapdákra költeni a „bevétel” javát.

Füstbement terv

Használjuk ki a fejlődési fa legfontosabb újítását, azaz a koponyák átcsoportosítását: ha az aktuális fejlesztésekkel és cuccokkal sehogy sem boldogulunk egy pályán, váltsuk vissza őket, és próbálkozzunk más arzenállal/fejlesztésekkel!

Környezeti ártalmak

A pályákon fellelhető ketyerék főleg szólómódban vehetnek le nagy terhet a vállunkról: ne legyünk hát restek a horda felé küldeni a csilléket, és rájuk borítani a bányakocsikban lévő lávát, vagy nyakukba pottyantani az erődplafonok csillárjait, ha nagyon sokan közelednek.

A pénzeszsák

A Mr. Moneybag néven futó szörny csak Endless módban bukkan fel: a karakter rengeteg pénzt ér, nem von le pontot, ha átmegy a kapun, viszont iszonytatóan erős. Hagyd inkább békén, ha túl nagy falatnak bizonyul, és koncentrálj helyette a többi orkra!

Csapatmunka

Ne feledjétek, hogy co-op módban a csapatmunka nemcsak a pályák teljesítését könnyíti meg, hanem a pontozásban is sokat jelent: ha a csapdáitokat úgy rakjátok le, hogy azok egymást kihasználva irtják az orkokat, az ajándék koponyák szinte garantáltak.